Metoda prin care un tanar fura telefoane, in plina strada, in Complexul Studentesc din Timisoara

Punea ochii pe un trecător care avea un telefon în mână, îl oprea, îl amenința și apoi îi cerea telefonul. Dacă era refuzat, îl batea pe proprietar. Este metoda prin care un tânăr de 25 de ani facea rost gratis de telefoane. Nu i-a mers însă foarte mult timp.

Duminică dimineața, înainte să răsară soarele, polițiștii locali care patrulau prin complex au fost chemați în ajutor de un bărbat de 42 de ani. Omul se plângea că a fost trântit pe o bancă de un tânăr care i-a cerut telefonul mobil, în caz contrar amenințându-l că-l va lua cu forța. Și-a aruncat rucsacul pe jos și a luat-o la fugă spre polițiști.

„Polițiștii locali s-au deplasat imediat cu victima în parcul indicat (n.r. lângă pasajul Michelangelo) și l-au găsit pe cel care l-a amenințat pe bărbat. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui D.D., de 25 de ani, cu domiciliul în Sacoșu Turcesc. În timp ce se deplasau cu agresorul și victima către Biroul de Poliție Locală din Complexul Studențesc, un alt bărbat de 37 de ani, din Timișoara, a reclamat că și el fusese lovit și înjurat de același individ cu puțin timp în urmă, în jurul orei 6, pe Aleea Studenților”, transmit oficialii Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul este acuzat de tâlhărie și riscă să intre după gratii.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *