Micul „deponeu ecologic” din Micro III

Fostul manechin și multiplu laureat la competiţiile de profil, actualmente instructor de fitness, Angel Rodian Fratuţescu este revoltat de nepăsarea lugojenilor, dar și a autorităților.

“Două locuri de parcare blocate, din cauza gunoaielor în parcarea mare din Micro 3, din Lugoj. Hai că merge orașul din ce în ce mai „bine”. Pe locurile publice de parcare… Sunt aruncate gunoaie (…). Poliția ce face? Dă amenzi că parcăm pe trotuar?”, este mesajul lui Angel Rodian ce însoțește poza.

În jurul acestora sunt aruncate în voie deșeuri diversificate, de la cele vegetale, la pet-uri și cartoane.

Imaginea, devenită virală pe social media, este comentată intens de către lugojeni, care își arată indignarea față de situația creată.

“Tipic românesc … în Germania nu doar dacă arunci gunoiul așa primești o amenda mai mare decât valorează apartamentul unora ci și dacă doar nu sortezi gunoiul gen: plastic la plastic, sticlă la sticlă Primești o amendă cât să îți iei o mașina bunicică. La noi nu există pedepse pentru „oamenii” de genul că dacă ar fi nu ar mai exista așa ceva. Animalele sălbatice știu doar de frica!“, comentează un lugojean la poza de pe facebook.

O redistribuire a pozei pe rețeaua facebook este însoțită de mesajul “ofer GRATIS noul deponeu „ecologic” din Micro 3”.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *