Micul vampir – din 27 octombrie

Little Vampire, inspirat de personajele din romanele best seller ale lui Angela Sommer-Bodenburg, spune povestea lui Rudolph, un vampir de 13 ani al cărui clan e ameninţat de un notoriu vânător de vampiri.

El se întâlneşte cu Tony, un muritor de aceeaşi vârstă, care e fascinat de castele, cimitire şi… vampiri. Tony îl ajută pe Rudolph într-o bătălie plină de acţiune şi de umor împotriva adversarilor lor. Împreună, vor salva familia lui Rudolph şi vor forma o prietenie trainică.

Seria „Micul vampir” a fost adaptată iniţial pentru ecran în 2000 de Richard Claus, într-un film live-action regizat de Uli Edel. Filmul a fost lansat pe marile ecrane de compania New Line Cinema şi a încasat 14 milioane dolari la box-office-ul american.

 

S-a vândut peste tot în lume, cu mare succes: în Germania a avut 1.5 milioane de spectatori şi în Marea Britanie a făcut peste 5 milioane lire sterline. Filmul The Little Vampire şi-a câştigat şi mai multă popularitate în rândul audienţei sale formată din copii între 5 şi 12 ani, atunci când canalul Disney l-a inclus în programul său special de Halloween şi publicaţia The Wall Street Journal l-a denumit, toamna trecută, numai bun de inclus în top 10 al celor mai amuzant de frisonante filme de Halloween destinate copiilor.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *