Migranti descoperiti in Parcul Botanic la Timisoara!

Razie in aceasta dimineata in spatele cladirilor de birouri din Piata 700 din Timisoara, spre calea ferata care trece pe langa Parcul Botanic.

Politistii locali au descins in aceste zone unde obsinuiesc sa-si faca veacul oameni ai strazii care se ocupa cu cersitul pe strazile din Timisoara.

3 boschetari au fost gasiti in mijlocul unei gramezi de gunoaie. Oamenii strazii au fost predati unui centru pentru persoane fara adapost, iar angajatii RETIM s-au apucat de curatenie.

Alti 3 vagabonzi au fost gasiti in Piata Dacia, in urma unei actiuni cu politistii de la Sectia 4.

Ieri, politistii locali au descoperit si migranti in Parcul Botanic. Este vorba de 5 irakieni, cu varste intre 18 si 22 de ani, fara documente asupra lor. Dormeau pe iarba, cand au fost luati la intrebari de politisti. La inceputul saptamanii, alti 9 pakistanezi au fost descoperiti tot in Parcul Botanic unde intentionau sa-si amenajeze un culcus pentru noapte. Acestia din urma erau luati in evidente de Oficiul pentru Imigrari Giurgiu, asa ca au fost dusi la Gara de Nord si trimisi inapoi.

Politistii locali fac apel la timisoreni, daca intalnesc cersetori, sa sune deindata la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Zilele trecute, primarul Nicolae Robu i-a dat ordin sefului Politiei Locale Timisoara sa declanseze o campanie impotriva vagabonzilor din oras.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *