Militarul dispărut a fost găsit înecat. La fel şi copilul de 14 de ani, pe care încerca să-l salveze

Un militar a dispărut după ce a intrat în apă să salveze un băiat de 14 ani, care la rândul lui ar fi salvat de la înec un prieten. 

Trupurile fără viaţă ale celor doi au fost aduse la mal de valuri, pe plaja din Vadu, aproape în acelaşi timp, la 2 kilometri distanţă unul de altul.

Hainele, actele lui, portofelul şi cheile militarului au fost găsite pe plaja de la Corbu. Bărbatul în vârstă de 48 de ani era în învoire duminică, alături de mai mulţi colegi de la unitatea militară din Dej,  fiind în misiune la Capul Midia, unde efectuau exerciţii.

Din câte se pare, militarul a fost martorul incidentului în care băiatul de 14 ani şi un prieten au intrat în mare. Cei doi copii, fiind în pericol de înec, bărbatul a sărit să îi salveze.

Poliţia din Constanţa a aflat abia luni seara de incident şi de dispariţia militarului.

O intervenţie masivă de căutare a avut loc la Corbu, de la dispariţia celor doi, însă fără succes. Zeci de scafandri din 6 judeţe au încercat să-i găsească, în ceea ce autorităţile au numit una dintre cele mai mari operaţiuni de căutare, efectuate în ultima perioadă.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *