Ministerul Dezvoltării plăteşte reabilitarea rețelelor de apă pe 25 de străzi din Lugoj

Primăria Lugoj și-a achitat toată partea ei de finanțare (25%) din Programul privind rea­bilitarea rețelelor de alimentare cu apă. Restul de bani trebuiau primiți de la Mi­nisterul Dezvoltării, prin PNDL.

Cum ministerul plătește o singură factură pe an și nu a avut suma necesară la finele lui 2017, a convenit cu Hi­dro­construcția ca suma să fie achitată la începutul lui 2018, în ianuarie.

”Hidroconstrucția a lucrat toată vara, cu 10-20 de oameni. Asta a văzut toată lumea. Lucrările au fost efectuate pe străzile Ștefan cel Ma­re, Kogălniceanu, Constantin Dobrogeanu – Gherea, Rosada, Ceahlăului, Păun Pincio, Grozăvescu, Fundătura Bistrei, blocurile din Cartierul ITL și strada Bujorilor, Mocioni, Mihai Viteazul, Vi­șinilor, Balta Lată, Șirul Islazului, la subtraversările de pe Paul Chinezu și Splaiul Morilor, Ana Ipătescu, Partizanilor etc”, spune primarul Francisc Boldea.

În total, s-a lucrat pe 25 de străzi. Pentru acestea, la sfârșitul anului, s-a făcut factură, iar Ministerul Dezvoltării urmează să o achite în cursul acestei luni.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *