Minoră de 17 ani, înjunghiată în gât de către concubin. Tânăra a decedat.

Momente de panică și groază în orașul Sântana din județul Arad. O minoră de 17 ani a fost înjunghiată în gât.

Incidentul s-a consumat joi, 31 mai, după ora 13:30, în orașul Sântana, cartierul Comlăuș. Echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, sosit de urgență la locul tragediei a efectuat manevre de resuscitare. În sprijinul celor de ambulanță a fost trimis și echipajul SMURD. Tânăra a pierdut foarte mult sânge din cauza rănii de la gât cauzate de un cuțit. Potrivit informațiilor, minora a fost înjunghiată chiar de către concubinul ei în vârstă de 19 ani.

Din nefericire, tânăra a decedat. Medicii au resuscitat-o mai bine de o oră

Din nefericire, tânăra a decedat. Ea a fost găsită într-o baltă de sânge după ce concubinul ei, de 19 ani, a lovit-o de două ori cu cuțitul în zona gâtului. Din păcate, loviturile au fost aplicate în zona vaselor mari de sânge. Mai tragic este că cei doi au un copil în vârstă de 8 luni de zile care acum a rămas fără mamă.

„Tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge și în stop cardio-respirator. Ea prezenta două plăgi înjunghiate. Una dintre plăgi la nivel cervical anterior spre stânga și o plagă la nivel subclavicular dreapta. Practic, tânăra a fost lovită exact în locul în care sunt vasele mari de sânge. Echipajul medical al ambulanței a început manevrele de resuscitare și ulterior s-a alăturat și echipajul cu medic SMURD. Din păcate, după aproximativ o oră a fost declarat decesul victimei. Trupul tinerei va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală”, a declarat pentru Jurnal Arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medcial al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.