Miracol în spital! Un băiat s-a trezit din comă cu puțin timp înainte de a fi deconectat de la aparate

Jennifer Nicole Reindl, din Alabama, SUA, are o singură explicaţie pentru faptul că băiatul ei de 13 ani a revenit la viaţă din pragul morţii, din cauza unor traumatisme cerebrale suferite în urma unui accident de maşină.

“Este un miracol!”, a declarat femeia pentru USA Today.

Tânăra mamă este convinsă că doar Dumnezeu se află în spatele recuperării fiului, Trenton McKinley.

Băiatul a sfidat legile medicinei şi s-a încăpăţânat să revină la viaţă în mod miraculos chiar în momentul în care părinţii săi acceptaseră că nu mai este nimic de făcut.

Semnaseră hârtiile pentru ca în ziua următoare spitalul să-l deconecteze de la aparate şi să-i preia organele, pentru cinci transplanturi.

Astfel, cu o zi înainte să fie deconectat de la aparatele care îl ţineau în viaţă, Trenton a început să dea semne ale activităţii cerebrale.

Adolescentul a stat două luni în comă după ce a suferit un accident cumplit cu maşină, în timp ce călătorea în compania unor prieteni în comitatul Mobile, Alabama.

Mort timp de 15 minute

Băiatul a fost aruncat din maşină şi a suferit şapte fracturi craniene când autoturismul s-a rostogolit şi a căzut peste el.

Mama băiatului a povestit că s-a îngrozit când l-a văzut întins pe patul de salvare din care i se vedeau doar picioarele şi când medicii i-au spus că fiul ei a fost mort timp de 15 minute.

Potrivit familiei McKinley, Trenton a stat conectat mai multe zile la aparate, aproape fără să respire. A fost atunci când medicii i-au abordat pentru a lua dificila decizie de a-i dona organele la cinci copiii care aveau nevoie de transplant.

 

 

În anevoiosul proces de recuperare, zilnic băiatul a suferit convulsii, a slăbit 23 de kilograme, iar medicii au fost nevoiţi să-i scoată temporar jumătate din craniu.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *