Mireasa filmata la bordul unui elicopter, inainte ca aeronava sa se prabuseasca. VIDEO

Filmarea cu mireasa brazilianca ce se afla la bordul unui elicopter, impreuna cu alte 3 persoane, chiar cu cateva minute inainte ca aeronoava sa se prabuseasca, a fost facuta publica. In urma incidentului, 4 persoane au decedat, inclusiv fratele ei.

 

In decembrie 2016, Rosemeire Silva Nascimento, in varsta de 32 de ani, urma sa se casatoreasca cu logodnicul sau Udirley Narques Damasceno, in varsta de 34 de ani. Pentru a-si surprinde ce-i 300 de invitati, ea a vrut sa isi faca intrarea la propria nunta cu ajutorul unui elicopter, relata The Sun in urma cu un an.

Cu cateva minute inainte sa aterizeze, iar Rosemeire se sa casatoreasca, elicopterul s-a prabusit. Odata cu ea, au mai murit alte 3 persoane. Mirele a intrat in stare de soc atunci cand a aflat ca viitoarea lui sotie a murit.

Carlos Eduardo Batista, organizatorul acestui eveniment, unul dintre putinii care stia despre surpriza declarase ca Damasceno nu avea nicio idee despre ca urma sa faca Rosemeire.

Au mai decedat fratele ei, Silvano Nascimento da Silva, fotograful oficial de la nunta, Nayla Cristina Nevees Lousada, care era insarcinata in 6 luni si Peterson Pinhero, pilotul elicopterului.

Agentia Nationala pentru Aviatia Civila a emis un comunicat: “Aeronova, in urma inspectiei tehnice, avea un certificat valabil si era capabila sa zboare cu 3 oameni la bord, plus pilotul.”

Un localnic, Rubens Pires, in varsta de 36 de ani, a fost martorul incidentului. El declarase: “Pilotul a incercat de doua ori sa aterizeze. Elicea s-a oprit subit iar elicopterul s-a prabusit.”

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *