Misiune complicata pentru anchetatori in cazul incendiului violent de pe Bulevardul Brancoveanu, din Timisoara

La aproape 24 de ore de la lichidarea incendiului din bazarul de pe Brancoveanu, care s-a soldat cu moartea unui om si pagube uriase, anchetatorii inca nu au incheiat cercetarile.

Echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Politiei au mers la locul dezastrului pentru a aduna probe si indicii care sa elucideze cum s-a ajuns la teribilul incendiu.

Investigatia este insa ingreunata si de faptul ca in imobile sunt inca multe elemente subrede, iar anchetatorii trebuie sa fie extrem de atenti.

Nu s-a stabilit inca cauza. Avem o echipa care a mers de dimineata acolo sa faca cercetari„, a declarat Elena Megherea, purtator de cuvant al ISU Timis.

Politistii continua in paralel verificarile pentru a stabili identitatea barbatului care a fost gasit carbonizat in interiorul uneia dintre cladirile mistuite de flacari.

Doua imobile care adaposteau zeci de magazine au luat foc duminica dimineata in jurul orei 4.30, iar pentru a stinge flacarile au intervenit 40 de subofiteri cu 10 autospeciale. Politistii au inchis strada pentru ca pompierii sa poata interveni, iar acestia au reusit sa opreasca valvataia dupa aproape opt ore de munca.
In ruinele cladirii a fost descoperit si trupul carbonizat al unui barbat.

Cum pravaliile erau proaspat aprovizionate cu marfa de sarbatori, pagubele se ridica la milioane de euro, sustin patronii, iar din una dintre cladiri au mai ramas doar zidurile.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *