„Misiune imposibilă 6“: Tom Cruise realizează cea mai dificilă şi mai spectaculoasă cascadorie din cariera sa, pentru care s-a pregătit timp de un an (Official Trailer)

Tom Cruise (54 de ani) s-a antrenat mai bine de un an pentru o scenă spectaculoasa din al şaselea film al seriei „Misiune imposibilă“, care va avea premiera pe 27 iulie 2018.

Tom Cruise preferă să îşi execute singur cascadoriile şi scenele grele de acţiune. Însă pentru „Mission: Impossible 6“ se anunţă cea mai dificilă scenă de acţiune din întreaga sa carieră. David Ellison, producătorul seriei, a declarat pentru Collider.com, citat de cinemagia.ro, că în a şasea parte a francizei vom vedea cele mai incredibile şi complexe momente de acrobaţie de până acum. „Suntem foarte entuziasmaţi.

Christopher McQuarrie este din nou alături de noi pentru regie şi scenariu. Trebuie să spun că am crezut imposibilă o scenă de acţiune mai bună ca cea de la Burj Khalifa (din Mission: Impossible – Ghost Protocol – n.red.), apoi Tom a făcut-o pe cea cu aeronava A380. Acum sunt de părere că ce va face Tom în acest film va fi mai mare şi mai impresionant decât tot ce a făcut până acum.

Este cu adevărat de necrezut – se antrenează pentru asta de mai bine de un an. Cred că va fi cea mai captivantă şi extraordinară scenă din toate filmele lui Tom Cruise, la care lucrează de când a fost lansat Rogue Nation. Va fi de-a dreptul surprinzătoare“, a spus Ellison.

Conform explicaţiilor acestuia, metoda de lucru a starului este una deosebită, pentru că doreşte întotdeauna să crească realismul şi dificultatea scenelor de acţiune interpretate, pentru a cuceri publicul. „Tensiunea, deoarece scenele de acrobaţie sunt reale, pare să arunce publicul fix acolo unde se află şi Ethan Hunt în desfăşurarea acţiunii“, a mai explicat producătorul.

sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *