Mizerie cruntă într-o clădire a Primăriei Lugoj

Odată cu ridicarea noii pieţe agroalimentare ,,Timișul”, Primăria Lugoj a construit și o casă în compensare, pentru un proprietar căruia i-a dărâmat vechiul imobil, care însă nu a acceptat oferta primăriei, la ora acutală clădirea devenind adăpost pentru oamenii străzii.

 

Câțiva boschetari și-au amenajat aici un adevărat dormitor, iar spațiul destinat ferestrelor l-au acoperit cu pături. Imobilul  este infect, pentru că cei din zona pieței aruncă tot felul de materiale înăuntru, mai ales că nimeni nu-i trage la răspundere. În interior se află un munte de peturi, cutii de carton rupte, lăzi de lemn și un morman de haine care folosesc şi pe post de pat.

Viceprimarul Cristian Galescu, rămas la cârma oraşului după plecare primarului în concediu, a promis  că se vor lua măsuri de salubrizare a spațiului respectiv.

,,Chiar astăzi voi lua legătura cu Poliția Locală pentru stabilirea măsurilor ce vor fi luate în vederea securizării și salubrizării locației respective”, a spus viceprimarul, Cristian Galescu

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *