Mobilier în valoare de 10.000 de euro, donat Școlii Gimnaziale ”Harul”

Școala Gimnazială  ”Harul” a primit o donație constând în două TIR-uri de mobilier școlar și de birouri – scaune, mese, pentru dotarea sălilor de clasă de la gimnaziu și a bibliotecii. Valoarea donației este de peste 10.000 de euro.

”Donatorul reprezintă firma Ternovat cu sediul în Lugoj, care a renovat clădirea de birouri de unde am primit mobilierul. Numele firmei de unde vine mobilierul este DevoTeam. Ne bucură sprijinul și suportul pe care firmele din Lugoj îl aduc procesului de învățământ”, a declarat Emanuel Olariu, directorul Grădiniției ”Copiii Harului” din Lugoj și al Școlii Gimnaziale ”Harul”.

În momentul de față, Școala Gimnazială ”Harul” este cea mai mare instituție de învățământ gimnazial privat din județul Timiș. Școala are 390 de elevi, care învață în două locații – pe strada Cuza Vodă nr. 10, pentru învățământul preșcolar și pe Mocioni 10, pentru nivelul primar și gimnazial.

Grădinița ”Copiii Harului” a fost fondată în 2001, Școala primară ”Harul” – în 2008, iar Școala Gimnazială – în 2015.

”În ultimii doi ani, am investit peste 1,5 milioane lei în baza materială a Școlii Harul. Avem sală de mese cu capacitatea de 120 de locuri, centrală termică proprie, sala de sport și teren de sport asfaltat, laborator cu computere și o bibliotecă în care am adunat câteva sute de volume, fiind la început”, a mai spus Emanuel Olariu.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *