Modernizarea străzilor din cartierul Timişoarei 110, încă o dată la licitație

Primăria municipiului Lugoj a anunțat că a scos din nou la licitație proiectul de modernizare drumuri și trotuare în cartierul de pe strada Timi­șoa­rei 110.

Din lucrările înce­pute anul trecut au mai rămas de executat jumătate. Au­to­ri­tățile locale au reziliat contractul cu una dintre cele două firme, care s-au ocupat de lucrări.

“A fost scos la li­citație proiectul cu ce a mai rămas de modernizat în cartierul din strada Ti­mi­șoa­rei 110. Au fost probleme cu firma lugojeană Agremin, cea care a câștigat la prima li­citație execuția unei ju­mă­tăți de cartier. Aici este vorba de principalul drum din cartier, care este din beton, modernizarea trotuarelor de lângă acest drum, modernizarea accesului la fiecare scară de bloc și amenajarea mai multor locuri de parcare. S-a reușit finalizarea lucrărilor de reabilitare în zona blocurilor mai vechi, situate lângă strada Timișoarei. După finalizarea licitației sperăm să câștige o firmă serioasă care să se apuce de lucrări imediat”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Finalizarea proiectului este prevăzută în acest an.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *