Momente cumplite pentru părinții fetiței omorâte de șoferul inconștient care făcea live la volan

Familia care se afla în mașina lovită puternic, între Jebel și Voiteg, de un șofer care transmitea live pe Facebook în timp ce conducea cu aproape 180 km/h, trece prin momente cumplite. Fetița lor de nouă ani a murit, iar băiețelul lor de doar patru ani este internat în stare gravă la Spitalul de Copii din Timișoara.

De pe patul de spital, capul familiei, Daniel Penescu, a acceptat să relateze ce s-a întâmplat în fatidica noapte de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul a povestit că se întorcea cu familia din Timișoara și mergeau spre casă, spre Bocșa, când s-a întâmplat nenorocirea. Copiii erau fericiți în spate, deoarece tocmai fuseseră la cumpărături și aveau hăinuțe noi.

„E foarte greu, trecem prin momente cumplite… A venit în noi o mașină și ne-a nenorocit”, a povestit Daniel Penescu.

Acesta spune că primul său gând, când și-a revenit, a fost către copiii săi.

„Când ne-am revenit, după câteva secunde, m-am întors să văd de copii. Am atins-o pe fată, care stătea cu capul în jos și mi-am dat seama că are gâtul rupt. Am ieșit pe geam, nu știu cum am reușit, că aveam dureri cumplite și am încercat să deschid ușa din spate, să ajung la copii. Am făcut apel să ne ajute cineva”, ne-am mai spus capul familiei Penescu.

Acum, gândurile sale se îndreaptă spre băiețelul său de patru ani, care a supraviețuit accidentului, dar a fost supus unor intervenții chirurgicale complicate și se află în continuare internat la Spitalul de Copii din Timișoara. Starea lui, spun medicii, este stabilă în acest moment.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un Audi condus de Florin Muntean, un bărbat de 31 de ani, din Oravița, care tocmai începuse o transmisiune live pe Facebook, a intrat într-un tractor care, spun polițiștii, era semnalizat corespunzător,  apoi a ricoșat într-un autoturism condus regulamentar din sens opus de către profesorul Daniel Penescu.

În urma accidentului, șoferul din Audi, care nu purta nici centura de siguranță deși, potrivit ultimelor imagini surprinse chiar de acesta, avea peste 170 km/h, a zburat prin parbriz și a murit pe loc. Fetița familiei Penescu în vârstă de doar nouă ani a decedat în urma impactului puternic.

Întreaga tragedie ar fi putut fi evitată dacă Florin Muntean ar fi dat dovadă de responsabilitate la volan și ar fi fost atent la drum în loc să cerșească atenție pe Facebook.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.