Muzică și motoare la ”Rock pe 2 Roți”!

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu Casa de Cultură a Mu­nicipiului Lugoj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează în perioada 6-8 iulie cea de-a șaptea ediţie a festivalului în aer liber ”Rock pe 2 roți”, eveniment cu un real succes și toto­dată unul dintre punctele de reper ale genului rock din vestul țării.

Participanții sunt așteptați la eveniment încă de vineri și indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete, scutere sau chiar pe jos, îi așteaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și bineînțeles – multă bere rece. Publicul se va bucura de participarea mai multor formații de renume atât din țară, cât și din stăinătate.

Vor răsuna acordurile rock ale trupelor Iris, Bucovina, Altar, Ashine (Slovenia), Kuadra (Italia), Liveevil (Cehia), Lupu’ cel Rău, Lucky Thirteen, The Last Stand și, desigur, trupa lugojeană Mist.

Ziua de sâmbătă, 7 iulie, va cuprinde parada vehiculelor pe 2 roți, cu începere în jurul orei 12. Convoiul de moto­ci­cliști va parcurge traseul: Pri­mărie, Podul de Fier, Ca­te­drală, benzinăria Mol, Ca­te­drală, strada Bucegi, Podul de Beton, Universitatea Eu­ro­peană ”Drăgan”. După a­ceas­tă paradă, participanții sunt invitați la o tură de rela­xare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-amiaza va fi rezervată pentru diverse concursuri tematice cu premii consistente.

Printre surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul. Ziua se va în­che­ia cu concerte și cu extra­gerea câștigătorului marelui pre­miu – o splendidă mo­to­ci­cletă Yamaha FJ de 1200 cmc oferită la tombolă de către organizatori.

Pe toată perioada festiva­lu­lui se asigură transport gratuit de la primărie către locul de desfășurare al festivalului, între orele 16-22, din oră în oră.

Clubul Road Patrol MC este o asociaţie fără scop lucrativ, cu personalitate ju­ri­di­că, apolitică, înfiinţată oficial în anul 2001, cu filiale în Timișoara, Lugoj și Hune­doa­ra, care organizează de 16 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formaţii rock autohtone, care s-au do­vedit de succes şi care atrag anual mii de participanţi.

Pentru mai multe detalii, cei in­teresați pot accesa adresele o­ficiale ale evenimentului: http://rockpe2roti.ro/ sau https://facebook.com/RockPe2RotiOpenAirFestival. Informații se pot obține și la numărul de telefon 0724 / 594014.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.