Muzică şi motoare! Rock pe 2 Roți la turație maximă

Trei zile de muzică rock, distracție și surprize îi aș­teap­tă pe lugojeni la cea de-a șa­sea ediție a festivalului în aer liber ”Rock pe 2 Roți”, la binecunoscuta locație, te­re­nu­rile de sport ale fostului liceu Agricol de pe strada Ti­mi­șorii.

La evenimentul care va începe vineri, 30 iunie, și se va încheia duminică, 2 iulie, și-au confirmat prezența nu mai puțin de șapte formații, line-up-ul complet al ma­ni­fes­tării fiind Kempes, Gothic, Ska-nk, Krepuskul, Mist, Ka Gaia An și For The Wicked.

De la manifestare nu va lipsi nici parada moto­ci­cliștilor, care va pleca de la locul fes­tivalului pe traseul Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str. Bucegi, Po­dul de Beton și U­ni­versitate.

În program este inclusă și o demonstrație de tir cu arcul oferită de clubul Archery din Lugoj, dar și o surpriză de pro­porții pentru un par­ti­ci­pant în cadrul tradiționalei tombole.

Și în acest an Road Patrol MC Lugoj, organizatorii evenimentului, vor oferi unui norocos o motocicletă marca Honda VF de 1000 cmc.

Prețul unui abonament la festival este de 30 de lei pentru cele trei zile, iar celor care nu au cu ce ajunge la eveniment li se va pune la dispoziție un transport gratuit, ce va pleca de la Primărie, la fiecare 30 de minute vineri între orele 18-22, sâmbătă între 11-12 și 18-22 și du­mi­ni­că între orele 11-12 fiind cursele de întoarcere.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.