Nicolae Oprea, noul vicepresedinte al CJ Timis

Nicolae Oprea a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș la ședința de miercuri. Oprea a fost ales de noua majoritate formată la nivelul Consiliului Județean Timiș, din PSD (16 consilieri), UNPR (trei consilieri) și ALDE (doi consilieri).

În urma votului exprimat de consilierii județeni, Nicolae Oprea (UNPR) a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Acesta ocupă funcția lăsată liberă de fostul vicepreședinte Roxana Iliescu (PMP), care a decis să părăsească partidul și instituția județeană în urmă cu aproximativ o lună.

Din cei 32 de consilieri județeni care au votat, 20 au votat „pentru” și 12 „împotrivă”.

„Vreau să mulțumesc colegilor pentru propunere. Desfășor de mulți zeci de ani activitate în județul Timiș. Este al patrulea mandat de consilier județean. Zic că sunt un om de echipă, un om cu inimă largă, vreau să fiu un bun coleg și vreau să las ușa deschisă pentru toată lumea. Am avut o gură mai mare, dar nu din patimă, din ură sau din răzbunare, am avut o voce mai aspră și probabil că pe unii i-a deranjat. Eu, Nicolae Oprea, rămân același Lae Oprea”, a spus noul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Nicolae Oprea.

Nicolae Oprea este, momentan, singurul vicepreședinte care va conduce instituția alături de Călin Dobra (PSD), celălalt vicepreședinte, Traian Stancu, fiind în spital, după ce a fost luat cu salvarea din birou în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Nicolae Oprea a lucrat în Consiliul Județean, în diferite perioade, 11 ani, la ora actuală lucrând la Apă-Canal.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.