Nicu Alifantis în concert la Lugoj

Municipiul de pe Timiș va găzdui un concert extraordinar, semnat Nicu Alifantis. Artistul va urca pe scena Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu” miercuri, 11 octombrie, de la orele 19, încântând publicul lugojean cu o voce de excepție și piese ce l-au consacrat de-a lungul timpului.

În deschi­de­rea spectacolului va performa Cristi Luca (chitarist ex. Compania de sunet/Voltaj) cu un recital ”Remember Valeriu Sterian”, iar apreciata actriță lugojeană Maria Voronca îi va purta pe cei prezenți printr-un periplu lite­rar, grație unui moment poe­tic.

Augustin Bercean, referend de specialitate în cadrul Casei de Cultură a Municipiului și organizator al evenimentului, a ţinut să mulţumească preşedintelui Comisiei de Cultură a Consiliului Judeţean Timiş, Adrian Negoiţă. În premieră absolută, acesta a selectat nu mai puţin de patru proiecte ale casei de Cultură Lugoj anul acesta, cu finanţări de 50.000 de lei (jumătate de miliard de lei vechi). Următoarele două proiecte finanţate de CJT vor fi Gala de Jazz din noiembrie şi evenimentul „Live in the City”, cu trupe lugojene, în 12-13 decembrie.

Biletele pot fi achiziționate de vineri, de la agenția teatrului, la prețul de 40 de lei. Organizatori ai evenimentului sunt Consiliul Județean Timiș, Primăria Lugoj și Casa de Cultură a municipiului Lugoj.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *