Nou scandal la Lugoj intre clanurile de romi; s-au tras focuri de arma!

Un nou incident s-a petrecut in miez de noapte la Lugoj, echipele de politisti si un detasament de jandarmi fiind nevoite sa intervenina de urgenta pentru a calma spiritele.

Atacul in care se pare ca s-au folosit pistoale si munitie letala, a avut loc pe strada Anisoara Odeanu. Criminalistii lugojeni au asigurat perimetrul si au demarat cercetarile, la fata locului sosind si o echipa de criminalisti din cadrul IPJ Timis.

Din declaratiile celor atacati, se pare ca cei care au tras cu pistolul asupra portii imobilului sunt membri ai aceluiasi clan care tine sub teroare Lugojul de mai multa vreme, motivul fiind neplata unei taxe de protectie in valoare de 20 de mii de euro si un imobil din oras.

Mai multi vecini care au auzit focurile de arma, dar si proprietarul imobilului au fost audiati de politisti. Traficul rutier a fost blocat pe perioada cercetarilor efectuate si cu ajutorul unui detector de metale, cu care criminalistii au incercat sa gaseasca fragmente ale tuburile cartuselor trase din masinile atacatorilor.

Atac armat in miez de noapte la Lugoj. O familie de rromi a fost atacata cu pistoalele de un clan rival!

Posted by Lugoj Online on 17 August 2017

sursa: lugojonline.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *