Noul şef al Poliţiei Municipiului Lugoj; comisarul șef Mihai Tonenchi

În urma examenului susținut luni, 12 martie, noul şef al Poliţiei Municipiului Lugoj este comisarul șef de poliție Dragoș Mihai Tonenchi, care a promovat concursul organizat de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș cu nota 8,45.

Contracandidatul său pentru aceeași funcție, comisarul șef de poliție Marius Zoltan Miklos a obținut punctajul de 5,57.

Conform regulamentului de desfășurare a concursului este declarat ”admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.

Concursul a constat într-o probă unică de selecție, respectiv interviul structurat pe subiecte profesionale.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun până astăzi la ora 15:30, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

La începutul lunii aprilie a anului trecut la comanda Poliţiei Municipiului Lugoj a fost împuternicit comisarul şef Mihai Tonenchi, iar ca adjunct al său comisarul şef Marius Rus, funcţiile fiind exercitate cu caracter temporar.

Comisarul șef Mihai Tonenchi, în vârstă de 43 ani, a fost încadrat in Poliţia Română în anul 1995. În perioada 2004-2008 a deţinut funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Făget, după care a preluat postul de adjunct al instituţiei lugojene, până la începutul lunii aprilie 2017.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.