Nu şi-a dezgheţat parbrizul şi a provovat un accident, lângă Timişoara

Incident incredibil, vineri dimineață, pe drumul care leagă Timișoara de Moșnița. Două mașini s-au ciocnit violent din cauza unei șoferițe care nu și-a dezghețat parbrizul și a intrat într-o intersecție fără să își dea seama. Femeia își ducea copilul de opt ani la școală.

Accidentul s-a produs vineri dimineață pe drumul care leagă Timișoara de Moșnița Nouă. Șoferița, o femeie de 27 de ani, a plecat să își ducă copilul în vârstă de opt ani la școală. A urcat în mașină și, în grabă, nu a mai așteptat ca parbrizul și geamurile să se dezghețe.

În momentul în care a ajuns la intersecția cu drumul principal femeia nici măcar nu a văzut șoseaua, le-a povestit aceasta ulterior celor de la fața locului. A intrat pur și simplu în intersecție și, dacă nu era lovită de un alt conducător auto care circula pe drumul Timișoara-Moșnița, ar fi ajuns cu siguranță în câmp, povestesc martorii.

Impactul a fost puternic, iar cele două mașini au fost avariate serios. Femeia în vârstă de 27 de ani a fost rănită ușor, iar o ambulanță a transportat-o la spital pentru investigații medicale.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *