Numărul românilor răniţi în explozia de la Bologna a crescut la 3

Trei români au fost răniţi în explozia din Bologna, produsă după un accident extrem de violent, lângă aeroportul din oraşul Italian. Informaţia a fost transmisă de Ministerul Român de Externe.

Într-un comunicat, Ministerul de Externe vine cu noi precizări şi anunţă că numărul românilor răniţi în explozia de la Bologna a crescut la 3. Iniţial, în cursul dimineţii, MAE anunţa că un român ar fi fost rănit în deflagraţie, un şofer de TIR.

Conform informaţiilor actualizate, ceilalţi doi români răniţi au fost transportaţi la spital după explozia produsă luni lângă aeroportul din Bologna, pe autostradă. Unul dintre răniţi a fost deja externat, precizează MAE. Celălalt rănit este, în continuare, în spital, dar starea lui este stabilă, anunţă diplomaţii noştri din Italia.

Potrivit MAE, Consulatul General al României la Bologna e în contact cu autorităţile locale pentru a primi informaţii legate de cetăţenii români afectaţi de explozie.

De asemenea, şoferul român de TIR care a fost rănit a suferit leziuni uşoare şi este bine.

Explozia de pe autostrada de lângă aeroportul din Bologna s-a produs în urma unui accident extrem de violent. O cisternă a intrat în plin într-un TIR care transporta furgonete. În urma impactului, a urmat deflagraţia, cu efecte distrugătoare. Conform unui ultim bilanț,  trei oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.