O adolescentă din România a dat peste cap grila de notare din Franța!

Corina Negulescu, o adolescentă de 16 ani din România, i-a dat pe spate pe francezi. Tânăra a dat bac-ul în Franţa şi a obţinut un punctaj peste nota maximă.

Corina Negulescu, o tânără de numai 16 ani din România, i-a cucerit pe francezi. Adolescenta a susţinut examenul de bacalaureat în Franţa şi a obţinut nota 20,29, cu 29 de sutimi peste nota maximă necesară pentru promovarea testului.

„Corina Negulescu este tânăra care se bucură de toată admiraţia francezilor. Eleva a susţinut examenul de Bacalaureat în Franţa şi a dovedit tuturor că are o inteligenţă peste medie. Mai exact, deşi punctajul pe care elevii trebuie să îl obţină pentru a promova este cuprins între 10 şi 20 de puncte, Corina Negulescu a obţinut nota 20,29. Pentru a-i răsplăti performanţele, un ziar din Franţa i-a dedicat tinerei o pagină întreagă de ziar. În articolul postat, tânăra vorbeşte şi despre planurile ei de viitor, urmând să îşi dezvolte o carieră în medicină, specializându-se în chirurgie”, le-a spus Geanina Ilieş prietenilor ei virtuali.

sursa: rol.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *