O arădeancă a murit într-un accident produs în Anglia; avea 28 de ani şi o fetiţă de trei luni

O tânără de 28 de ani a cărei familie locuieşte în Arad a murit într-un accident petrecut în Anglia, lăsând în urmă o fetiţă de trei luni. Familia tinerei cere ajutor pentru a o putea aduce în ţară. Este vorba despre Andreea Belei (fostă Muth).

Tânăra s-a născut în oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara, iar de câţiva ani familia ei s-a mutat în Arad. Pe data de 24 octombrie 2015 s-a căsătorit. Pe pagina newsnetcrestin.blogspot.ro este postat următorul mesaj: “A venit în UK ca noi toţi, cu speranţa la un trai mai bun pentru familia ei. Aici a rămas însărcinată şi a născut acum 3 luni o comoară de fetiţă pe care din păcate nu o va putea învaţa să spună cuvântul mama. O moarte subită, care a tăiat zilele senine a unei mame tinere.

Familia nu este pregătită pentru acest efort financiar de a o duce acasa, acolo unde ar fi trebuit sa fie. Aşa ca apelăm la tine, la voi, la noi cei plecaţi exact ca Andreea! Noi familia iti mulţumim frumos pentru bunătatea care o araţi în acest necaz şi ne vom ruga ca Domnul Dumnezeu să te binecuvânteze!”.

Pentru cei care doriţi să faceţi transfer bancar, o puteţi face pe numele mamei Andreei în următoarele conturi: RO54BTRLRONCRT0355118401 – RON (Lidia Cornelia Muth) şi RO54BTRLEURCRT0355118401 – EUR (Lidia Cornelia Muth)”

De asemenea mai există o modalitate de donaţie, accesȃnd linkul www.gofundme.com/o-ducem-pe-andreea-acasa!

Citeste mai mult: adev.ro/omqw2k

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.