VIDEO-Șoferul era nemulțumit că bătrâna traversa strada foarte lent. Femeia a știut cum să-l învețe minte!

 Bătrânii trebuie respectați, dacă nu pentru careva merite deosebite, atunci pentru vârsta lor. Cu toții știm asta din copilărie, însă cu părere de rău uneori suntem atât de preocupații de propriile probleme, încât uităm acest adevăr simplu.

Șoferul acestui Mercedes se grăbea foarte mult sau cel puțin imita că este foarte grăbit. Pentru a grăbi bătrâna care traversa pe zebră strada, el a decis să claxoneze. O faptă foarte urâtă, unde mai pui că el a făcut asta de câteva ori, de parcă bătrâna avea să-și ia zborul dacă o claxona repetat.

Dar femeia se pare că a văzut multă obrăznicie în viața ei și știa că asemenea cazuri nu trebuie lăsate nepedepsite, pentru că dacă nu pedepsești obrăznicia, aceasta va crește în continuare ca pe drojdii. Deci bătrâna a decis să lovească în punctul cel mai sensibil al șoferului, adică în egoismul și în orgoliul său! Iar aceasta ea făcut lovind mașina cu geanta sa. Și asta nu fost tot! Privește acest video și vei ce s-a întâmplat mai departe! Acum acest bărbat și-a luat lecția și de azi  înainte va ști că nu glumă să te pui cu bunicile care traversează strada. ?

sursa: perfectmedia.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.