O CRIMĂ ORIBILĂ șochează Italia; doi ROMÂNI au fost ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe un câmp

O crimă oribilă a îngrozit Italia, acolo unde a fost declanşată o amplă acţiune de urmărire.

Victimele sunt doi păstori de cetățenie română, găsiți morți marți după-amiază, pe un câmp de grâu din apropierea localității Chivasso, provincia Torino.

Potrivit Torino Oggi, citat de rotalianul.com, inițial a fost găsit trupul unuia dintre cei doi păstori de către un trecător care a anunțat imediat autoritățile. Ulterior, odată cu intervenţia unui elicopter al carabinierilor din localitatea Volpiano, la mică distanţă, a fost găsit și cadavrul celui de-al doilea român.

 

Pe trupurile fără viață ale conaționalilor noștri sunt semne evidente de violență, mai exact lovituri cu un baston sau un obiect asemănător, multe dintre aceste lovituri fiind aplicate la cap cu o violență atât de mare încât craniile celor doi au fost crăpate.

Din primele relatări reiese că cineva ar fi dat foc rulotei în care cei doi păstori români locuiau, apoi, criminalii i-au urmărit și ucis.

Întreaga zonă a fost izolată, la fața locului fiind prezenți medicul legist  și un procuror din localitatea Ivrea, ce vor ancheta circumstanțele în care cei doi români au fost uciși.

Potrivit sursei citate, în acest moment are loc o acțiune de urmărire a doi bărbați, suspectați de aceste crime oribile, aflați la bordul unei mașini.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *