O eleva a unei scoli de soferi a provocat un accident de circulatie in timpul cursurilor, la Timisoara

Accident de circulație provocat de eleva unei școli de șoferi în timpul cursurilor, in Timisoara, la intersecția străzii Grigore Alexandrescu cu Calea Bogdăneștilor. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a pătruns în intersecție, spun polițiștii, fără a respecta indicatorul STOP.

Accidentul s-a produs la intersecția străzii Grigore Alexandrescu cu Calea Bogdăneștilor. Femeia în vârstă de 36 de ani, eleva unei școli de șoferi, era în timpul cursurilor de conducere, însoțită de un instructor. A pătruns, însă, în intersecție fără a respecta semnificația indicatorului STOP. Mașina de școala s-a ciocnit violent de un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat. Impactul a fost puternic, iar în urma lui eleva școlii de șofer, dar și o femeie în vârstă de 69 de ani, pasager în mașina șoferului nevinovat, au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au început o anchetă. Ei l-au luat la întrebări pe instructorul auto care, spun polițiștii, este responsabil în această situație. Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *