O elevă din Lugoj a obţinut la Bac cea de-a doua medie din Timiş

În topul rezultatelor la Bacalaureat, în acest an, în judeţul Timiş, a fost şi o lugojeancă, elevă la Colegiul Naţional Coriolan Brediceanu. E vorba despre Andra Ioan Curuţiu, care a obţinut cea de doua medie pe judeţ – 9.93.

Andra spune că, pentru ea nu a fost un examen dificil, pentru că a fost foarte bine pregătită. “Am luat a doua medie pe Timiş şi prima pe oraş. Pentru mine a fost uşor, pentru că am învăţat. Se vede şi după rezultat că am învăţat şi am fost serioasă în toţi ani de liceu. Cred ca este foarte important să înveţi pe tot parcursul liceului, să nu te laşi pe ultimele luni pentru că este mult mai greu şi nu poţi să asimilezi la fel de bine”, a spus Andra.

Andra Curuțiu a fost dintre cele mai bune eleve de la Colegiu Național „Coriolan Brediceanu”. Andra și-a depus dosarul la trei universități din Olanda: Universitatea din Tillburg, cea din Groningen si din Haga, fiind acceptată la toate  trei, însă a decis să studieze Dreptul Internațional și European la Universitatea de Știinte Aplicate din Haga.

sursa: banatenii.ro

Un comentariu la „O elevă din Lugoj a obţinut la Bac cea de-a doua medie din Timiş

  • iulie 5, 2017 la 8:59 pm
    Permalink

    Bravo fato , mult succes in continuare…Bafta !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *