O femeie a găsit la gunoi o haină în care erau 9.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în urmă cu trei zile, un bărbat din oraşul Bocşa a depus o plângere prin care sesiza faptul că în data de 11 octombrie, din neglijenţă, concubina sa a aruncat la gunoi, printre alte lucruri, şi o haină în care se afla suma de 9.000 de euro.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Bocşa, care în data de 12 octombrie, în timp ce selecta gunoiul în incinta haldinei, ar fi găsit haina din care a luat banii”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii din Bocşa au reuşit să recupereze întreaga sumă de bani, care a fost restituită bărbatului.

De asemenea, pe numele femeii care a găsit haina la haldina de gunoi a fost întocmit un dosar penal pentru însuşire a bunului găsit.

“Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor că, în situaţia în care găsesc bunuri care nu le aparţin, au obligaţia legală de a le preda proprietarului ori, dacă nu se cunoaşte proprietarul, să le predea autorităţilor, în termen de 10 zile. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *