O femeie a torturat un copil, l-a înfometat şi l-a abuzat în faţa surorii lui

O femeie în vârstă de 48 de ani, din Şimleu Silvaniei, care a torturat, înfometat şi abuzat un copil în faţa surorii lui a fost reţinută de procurorii DIICOT şi va fi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Nicoleta R. este acuzată de procurorii DIICOT că, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018, l-a preluat în plasament pe băieţelul în vârstă de 8 ani al surorii ei, iar în toată această perioadă l-a torturat, l-a înfometat şi chiar l-a abuzat sexual.

Totul a ieşit la iveală după ce un tânăr de 19 ani, care a participat la mai multe episoade de acest  gen alături de femeie, s-a decis să îi anunţe pe inspectorii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

La rândul lor, inspectorii DGASPC i-au înştiinţat pe procurorii DIICOT după ce au vizualizat clipurile video pe care tânărul le-a prezentat ca probe.

Legat cu un fular la gură şi obligat să stea 20 de ore lângă o sobă

“Punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice intelectuale și morale a minorului se desprinde atât din natura pedepselor aplicate menite să înjosească și să umilească minorul, cât mai ales din durata acestor pedepse și modul lor de executare pe perioade foarte lungi de timp (o noapte întreagă)”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

Poliţiştii şi procurorii au stabilit că femeia îl obliga pe minor să stea în genunchi, legându-l la gură cu un fular, îmbrăcat în haine de iarnă, cu mâinile întinse și cu o bâtă pe acestea, forţând-ul să stea în această poziție timp de aproximativ 20 de ore, lângă o sobă, fără a mânca sau a bea apă.

De asemenea, în numeroase cazuri, mătuşa copilului, împreună cu tânărul de 19 ani care a denunţat-o, l-au determinat pe băieţel, prin ameninţarea cu cuţitul, să efectueze activităţi cu caracter sexual în prezenţa acestora şi a surorii sale.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *