O frumoasă antrenoare de judo l-a rupt în bătaie pe bunicul nepoatei ei de 5 ani

O frumoasă antrenoare de judo din Timișoara l-a rupt în bătaie pe bunicul nepoatei ei de 5 ani, apoi a răpit fetiţa, din Strehaia. Tatăl copilei era plecat în cursă, fiind şofer de TIR. Antrenoarea avea interdicţie să intre în casa unde locuia fetiţa.

Conform poveştii publicată de news-mehedinti.ro, Florentina Silvia Usain, antrenoare şi arbitră de judo la Timişoara, a mers vineri seara împreună cu sora ei, Geta, la casa foştilor socrii ai acesteia, în Strehaia. Bunicii o creşteau pe fetiţa de 5 ani a băiatului lor, divorţat de Geta.

Foştii soţi se află în proces de custodie şi mama fetiţei avea interdicţie de la Poliţie să intre în curtea bătrânilor. Numai că cele două surori au intrat cu forţa în curte şi, conform sursei citate, antrenoarea de judo l-a bătut pe bunicul în vârstă de 75 de ani, care a încercat să le dea afară.

Bătrânul a rămas plin de sânge în poartă, bunica fetiţei a fost şi ea trântită la pământ şi cele două femei agresoare au luat fetiţa şi au fugit cu ea. Ziarul mehedinţean susține că există martori la întreg scandalul.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.