O plițistă și-a ucis bebelușul și mama, apoi s-a sinucis.

Tragedie într-o familie din judeţul Gorj. O femeie de 33 de ani şi-a împuşcat mortal mama şi bebeluşul de 6 luni, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Tânăra lucra în cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare şi era în concediu post-natal. Arma folosită aparţine soţului ei, şi el tot agent, la un post de poliţie din judeţ.

Anchetatorii spun că cel mai probabil femeia a suferit o depresie după naştere.

Adela Lăpădat lucra de 12 ani ca agent la Poliţia Transporturi Feroviare din Targu-Jiu, însă de mai bine de un an intrase în concediu maternal. Femeia locuia împreună cu soţul ei şi băieţelul lor, de 6 luni, la socrii ei, în comună Băleşti.

Duminică, fără vreun avertisment, femeia a luat arma din dotare a soţului, şi el tot agent de poliţie, şi şi-a împuşcat mama, aflată în acel moment în vizită, dar şi copilul. Apoi şi-a pus capăt zilelor.

Vecină: “O bubuitură, lumea a fugit ca s-a auzit o împuşcătură. Paşnici, nu se certau cu nimeni, respectuoşi, deci suntem uimiţi!”

Vecin: ”Împuşcături, ei între ei, aici.′

Reporter: “De asta a ieşit toată lumea în stradă?”

Vecin: “Da. Se împăcau bine, îl ştiu pe ăl bătrân, om ca lumea.”

Aflat în aceeaşi casă, bărbatul a auzit împuşcăturile şi a coborât într-un suflet la parterul locuinţei, acolo unde s-a petrecut odioasa crimă. Îngrozit, agentul a sunat imediat la 112.

Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: ”În interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, de 6 luni, care a fost transportat la spital cu leziuni în zona capului. Poliţista a fost găsită căzută la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia intr-o cameră.”

Din păcate, bebeluşul a murit două ore mai târziu.

Vecină: ”Şi-a dorit mult un copil. Lacrima de bucurie că are un nepoţel. Poate o depresie postnatală, posibil şi asta.”

Vecin: ”În mintea ei nu ştiu ce s-o fi petrecut. Hai să zici că cu bătrâna a avut ce-a avut, dar copilaşul ăla de câteva luni… E ceva strigător la cer.”

În scurt timp, casa celor doi a fost împânzită de poliţişti, jandarmi şi criminalişti. După câteva ore de cercetări, au fost trase şi primele concluzii.

Dr. Claudia Beldean, șefa Serviciului de Medicină Legală Gorj: “Moarte prin împuşcare!”

Reporter: “Multe împuşcături?”

Dr. Claudia Beldean: “Nu am de unde să ştiu până nu fac autopsia!”

Cei doi erau căsătoriţi de aproximativ trei ani şi aparent duceau o viaţă liniştită.

Femeia fusese testată psihologic ultima dată în luna mai 2017, înainte să intre în concediu.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *