O politista din Munchen a fost impuscata in cap de un barbat care i-a sustras arma. Alte doua persoane sunt ranite. VIDEO

O politista a fost impuscata in cap si doua persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri care a avut loc in gara din Munchen, Germania.

O politista a fost impuscata in cap de un barbat care i-a luat arma din dotare si a deschis focul, ranind doua persoane din apropiere, intr-un incident la o statie de metrou din Munchen, marti dimineata, a anuntat politia, relateaza The Associated Press. Ranile politistei sunt grave si ii pun viata in pericol.

 

 

 

Ranile celor doua persoane care se aflau in statia de metrou Unterfoehring sunt mai putin grave, a declarat un purtator de cuvant al Politiei din Munchen, Markus da Gloria Martins.”Suspectul a fost grav ranit prin impuscare”, a declarat el. ”Exista un suspect si l-am prins. Se pare ca a actionat din motive ”personale”, ci nu din motive politice ori religioase.  Politia a fost chemata la metrou in urma unor informatii despre o altercatie intre pasageri, intr-o rama de metrou. Dupa ce au ajuns la fata locului, suspectul a incercat sa-i impinga pe șine”, a mai declarat Martins la fata locului.

 

 

Suspectul a reusit, dupa aceea sa o dezarmeze pe polisista si a tras mai multe focuri de arma, dupa care s-a impuscat singur si a fost retinut.

 

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *