O tânără a născut în plină stradă, pe un bulevard principal din Arad. Patru poliţişti au moşit bebeluşul norocos

Scene emoţionante în Arad, pe Bulevardul Revoluției. O femeie a intrat în travaliu şi a născut în plină tradă, în jurul orei 4.00 dimineaţa. Naşterea a fost asistată de patru polițiști de la IPJ Arad.

Scena naşterii pe stradă s-a produs marți, 27 martie, în jurul orei 4:00, pe principalul bulevard din Arad, în apropiere de Catedrala Romano-Catolică.

   

O patrulă de la Ordine Publică, cu doi agenți care circulau în zonă, au văzut că o femeie în halat se plimba pe stradă, astfel că au oprit și i-au pus câteva întrebări.

Imediat și-au dat seama că ceva nu este în regulă, mai ales că femeia le-a spus că o doare burta. Astfel că agenții au chemat, prin 112, un echipaj SMURD.

Între timp, la fața locului au mai ajuns doi polițiști, care, împreună cu cei deja prezenți au făcut tot ce au știut pentru a o calma pe femeie.

I-au vorbit și au încercat să o urce în mașină, pentru că afară era frig. Nu au reușit. Bebelușul nu a mai avut răbdare să aştepte după echipajul SMURD și a venit pe lume.

Cel mai probabil, fără intervenţia celor patru poliţişti, bebeluşul ar fi ajuns pe dalele reci și poate ar fi murit, scrie presa locală. Așa, însă, el a ajuns la timp în mâinile medicilor.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.