Oamenii Primăriei inventariază gropile de pe străzile Lugojului

Străzile din Lugoj par bombardate de gropi după gerul de luna trecută. Acest fapt i-a făcut pe edili să treacă la numărarea lor.

Asfaltul de pe numeroase străzi din Lugoj nu a re­zis­tat gerului din decembrie şi ianuarie şi a bubuit formând adevărate cratere în şosele. Probleme mari sunt pe str­ăzile Timişoarei, la intrarea în municipiu, Astalaş, Co­lo­man Wallisch, dar şi în car­tierele de blocuri, cum ar fi Micro III sau Timişoarei, în perimetrul construcţiilor a­cor­date cadrelor militare.

A­cest lucru i-a băgat în priză pe edilii lugojeni, care au tre­cut la inventarierea gro­pi­lor. Până acum, oamenii Primăriei au numărat doar 26, majoritatea pe străzile a­mintite mai sus, deşi nu­mă­rul lor este mult mai mare. Re­prezentanţii ad­mi­nis­tra­ţiei locale vor să se apuce de plombarea lor, dar de vină e tot vremea.

”Reparaţiile pe par­tea de străzi vor începe oda­tă ce va creşte tem­pe­ra­tu­ra de afară şi pot fi pornite staţiile de asfalt”, a spus primarul Francisc Boldea.

Privighetorii, închisă circulaţiei

Gropilor provocate de ger li se alătură cele ”realizate” de lucrătorii Meridianului, în urma problemelor a­pă­ru­te la reţelele de apă. Acestea sunt la fel de numeroase, dar aici intervine societatea, care este obligată să repare tot asfaltul distrus în urma reparării avariilor.

O si­tua­ţie la fel de specială ar tre­bui să o aibă şi străzile ”ui­ta­te” ale Lugojului. Pe pri­mul loc în acest top ar tre­bui inclusă strada Privi­ghe­to­rii, pe care circulaţia a de­ve­nit aproape imposibilă, chiar şi pentru biciclişti.

”S-a spart şi acum o reţea de ­a­pă. Toată strada e plină de şanţuri. Le treci doar dacă te bagi cu roata dreaptă până a­proape de şanţ. E de­zas­tru!”, a declarat I.V, lo­cui­tor pe artera respectivă.

La loc de frunte se află şi str­ada Zorilor, dar şi o parte din Cloşca.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *