Oborul de pe Oloşagului, prea mic; comerț, tot în noroi și condiții improprii

Modernizarea târgului de pe strada Oloșagului a rezolvat doar parțial problemele lugojenilor, atât a celor care vând chilipiruri acolo, cât și a celor care merg să cumpere.

Asta, pentru că perimetrul care a fost asfaltat și îngrădit este in­suficient și nu face față a­flu­xului de oameni. Aceștia se văd nevoiți să se întindă pe vechiul amplasament, printre noroaie greu de trecut.

”Data viitoare vin în cizme, pentru că mi-am distrus pantofii. Am rămas desculță, deoarece unul mi-a rămas înfipt în noroi. E dezastru! Ar trebui să bage măcar niște balast sau nisip, prin locurile unde se circulă”, a declarat necăjită o lugojeancă.

Partea cu iarbă este dublă față de cealaltă, atât ca suprafață, cât și ca număr de comercianți, astfel că o extindere a investiției inaugurate la sfârșitul anului tre­cut devine o necesitate.

E­dilii locali au anunțat însă că, după aprobarea bugetului, va fi dată în proiectare o lucrare, care prevede extinderea parcărilor pe o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați, deoarece de jur împrejurul târ­gului apar nenumărate blocaje în trafic.

sursa: redesteptarea.ro

Un comentariu la „Oborul de pe Oloşagului, prea mic; comerț, tot în noroi și condiții improprii

  • februarie 6, 2018 la 8:57 pm
    Permalink

    Restul de bani ia băgat primarul în buzunar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.