Oborul nu va mai fi mutat pe perioada lucrărilor de extindere

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că piața de ve­chituri de pe strada Olo­șa­gului, modernizată anul trecut, nu va mai fi mutată la Hipodrom, așa cum s-a anunțat inițial, pentru lucrările de extindere, prevăzute a fi executate în acest an. Autoritățile au decis că proiectul poate fi pus în practică, fără să afecteze co­mercianții.

“Pentru că e­xe­cuția urmează să se realizeze în lunile septembrie, octombrie sau noiembrie, considerăm că nu o să mai fie nevoie să mutăm piața pentru lucrări. Nu este un proiect dificil și sperăm să putem lucra în paralel cu acti­vitatea comercială, dar în cazul în care este atât de multă lume și deranjăm, atunci nu o să lucrăm în ziua de marți, când este târgul. Spațiul pentru comerț este suficient, dar ne trebuie locuri mai multe de par­care”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Extinderea oborului este pla­nificată pe o suprafață de 4000 de m.p., unde se vor amenaja numai parcări.

Primăria a reușit să modernizeze piața de vechituri pe o suprafață de 8000 de m.p, pe care au fost amenajate spații în aer liber pentru comercializare, grupuri sanitare și mai multe locuri de parcare, cu intrare dinspre strada Oloșagului.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *