Ocean’s 8: Jaf cu clasă – din 22 iunie

Ocean’s 8 / Ocean’s 8: Jaf cu clasă, în cinematografele din România din 22 iunie. În regia lui Gary Ross, cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă pe marile ecrane, în „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”. Cinci ani, opt luni, 12 zile… atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Blanchett).

 

 

Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose. Ținta e un colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Hathaway) care va fi starul la Gala Met. Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante.

sursa: cinemap.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.