Om al străzii, erou anonim pentru două femei atacate pe stradă de un bărbat

Poveste impresionantă în Statele Unite. Un om al străzii a avut curajul să se lupte cu un agresor care a lovit  brutal două femei în vârstă, pe o stradă din New York.

Salvatorul nu s-a lăsat până când poliţia l-a încătuşat pe individ.

Era ora 10 dimineaţa, de Ziua Mamei, sărbătorită de americani duminica trecută. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă două femei în vârstă – una trage un cărucior pentru cumpărături, alta abia merge, sprijinindu-se în baston. Apare apoi un individ care se îndrepta spre ele şi le atacă, dintr-o dată, brutal.

În câteva clipe, după agresor se repede un alt bărbat, care a văzut ce a făcut. Îl doboară şi încearcă să-l imobilizeze. Între timp, cele două bătrâne par năucite după loviturile primite, iar una dintre ele este rănită serios la cap.

În jurul lor au început să se strângă tot mai mulți oameni – trecători, cei aflaţi în magazinele din zonă, sau locatari din apartamnetele de la stradă.

După cum se vede în imagini, în plan îndepărtat, eroul anonim încă se lupta cu agresorul, încercând să-l reţină, până când a venit poliţia.

Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil de managerul unui magazin.

Impresionați, oamenii au vrut să-i strângă mâna eroului. Așa au aflat că e un om fără adăpost, dar care nu vrea să se vorbească despre el şi faptele lui.

Numele bunul samaritean nu a fost dezvăluit, aşa cum el a insistat. A fost identificat însă şi pus sub acuzare agresorul, un individ de 45 de ani.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.