Om de afaceri de lângă Lugoj, condamnat definitiv la 6 ani de detenție

Curtea de Apel Timișoara a emis sentința finală în dosarul în care omul de afaceri Tiberiu Crivineanțu a fost acuzat de tăieri ilegale de pădure.

Condamnat în primă instanță la șase ani de închisoare pentru instigare la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier şi instigare la furt de arbori din pădurile deţinute de mai multe persoane fizice în zona Jdioara – Criciova. Sentinţa, Crivineanțu a rămas în apel cu sentința de șase ani, hotărârea primei instanțe fiind menținută de judecătorii Curții de Apel Timișoara. Potrivit Poliției Timiș, imediat după pronunțarea sentinței, Tiberiu Crivineanțu a fost ridicat de Poliție și încarcerat la Penintenciarul din Timișoara.

În dosarul în care Tiberiu Crivineanțu a fost condamnat la închisoare, procurorii au refuzat în repetate rânduri să îl trimită în judecată pe bărbat, declarându-l nevinovat. Într-un final, printr-o procedură foarte rar întâlnită, instanța a decis începerea judecății, iar în urma procesului judecat la Judecătoria Lugoj și Curtea de Apel Timișoara, bărbatul acuzat că și-a pus muncitorii să „radă” zeci de hectare de pădure a fost condamnat la închisoare.

sursa: banatenii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.