Om de afaceri lugojean, invitat în America la conferinţa asociaţiilor profesionale pentru dezmembrarea avioanelor

Lugojeanul Daniel Gabriel Olariu, directorul companiei ONEIRIC SOLUTION,  va deschide din toamna acestui an, pe Aeroportul din Caransebeş, un centru de dezmembrare avioane scoase din uz şi vânzarea pieselor rezultate.

Omul de afaceri a participat  în perioada 24 si 26 iunie, la Scottsdale, Arizona, la conferinţa anuală a celor două asociaţii mondiale ale companiilor care se ocupă cu dezmembrarea avioanelor scoase din uz şi cu vânzarea pieselor rezultate. Cele două asociaţii profesionale AFRA şi ASA îşi au sediul în Washington şi au membrii din întreaga lume .

“Societatea Oneiric Solutions SRL a devenit membru al AFRA, în martie 2018, şi se află în procedura de acreditare internaţională. La lucrările Conferinţei au participat reprezentanţi ai companiilor membre, ai  companiilor producătoare de avione, precum şi ai asociaţiei de transport în aviaţie IATA . Roy Resto, consultantul angajat de Oneiric Solution pentru dezvoltarea centrului de la Caransebeş, a fost principalul vorbitor la cele două sesiuni. De alftfel, domnia sa este angajat de cele două asociaţii profesionale să scrie manualele de bune practici în această industrie”, a declarat Daniel Gabriel Olariu.

sursa: lugojeanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *