Omorata si lasata in mijlocul drumului; o femeie a fost ucisa de un sofer inconstient

Un barbat a fost retinut luni seara langa Lugoj dupa ce politistii au strans infomatii ca el ar fi responsabil de un accident mortal.

O femeie de 49 de ani din localitatea Stiuca a murit luni seara dupa ce a fost lovita de o masina exact in fata casei. Doi martori care au vazut ce s-a intamplat au declarat  ca masina care a omorat-o pe femeie era un autoturism de teren.

Femeia mergea pe marginea drumului. A lovit-o cu partea dreapta. Era un Jeep, i-am vazut si numarul. Si-a continuat drumul, a declarat unul dintre martori. Pana la sosirea echipajelor de ambulanta femeia a murit, cel mai probabil leziunile interne suferite in urma accidentului i-au fost fatale. Ajunsi la locul incidentului, politisitii au strans toate informatiile si au mers la suspect acasa. Barbatul locuieste la marginea satului Stiuca și in ciuda faptului ca politistii au gasit masina implicata in accident, acesta a negat ca ar avea vreo legatura cu tragedia petrecuta la cativa metri de locuinta lui. Masina e lovita de mult, nu e de acuma, a incercat sa se scuze soferul in fata politistilor.

Barbatul a fost ridicat si dus la politia din Lugoj pentru audieri. Oamenii legii vor incerca sa afle daca barbatul a baut alcool inainte sa se urce la volan. Pentru fuga de la locul accidentului, omor din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, politistii ar putea propune arestarea individului.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *