Operatiune fulger a politistilor de la Crima Organizata la Timisoara

Perchezitii marti seara la Timisoara. Politistii de la Combaterea Crimei Organizate au descins in mai multe apartamente din oras unde aveau informatii ca se ascund traficanti de droguri.

Intr-una dintre locuinte, oamenii legii au gasit 5 kilograme de substante psihoactive, asociate drogurilor. Acestea, amestecate cu etnobotanice, provoaca stari dintre cele mai felurite consumatorilor si sunt extrem de toxice.

Politistii au ridicat 3 tineri suspectati ca depozitau si apoi vindeau mai departe drogurile catre dealeri din Timisoara.

Unul dintre cei saltati de oamenii legii este tatal unui tanar implicat intr-un alt dosar de trafic de stupefiante in urma cu cateva saptamani tot la Timisoara. Atunci a fost anihilata o filiera uriasa care aproviziona cu etnobotanice elevi din oras, iar zeci dintre copii au ajuns in bratele medicilor.

Mai mult, unul dintre cei vizati de politisti se afla sub control judiciar, fiind cercetat in dosarul cu traficantii de etnobotanice.

Cei trei barbati retinuti de politistii de la Crima Organizata in aceasta seara au fost dusi direct in Arestul IPJ Timis, urmand a fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru constituire de grup infractional organizat si operatiuni cu substante psihoactive. Risca ani grei de inchisoare.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *