Operaţiune în forţă a poliţiştilor lugojeni. În trei ore au dat amenzi de 50.000 de lei

Azi, 05 mai, între orele 09.00-12.00, poliţiştii municipiului Lugoj au acţionat pentru prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 50.000 de lei și confiscate 3000 de țigarete de contrabandă.

Astfel, pe raza municipiului Lugoj, a fost organizată o acţiune cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat și poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, reprezentanți din cadrul I.T.M. Timiș, C.J.P.C. Timiș, D.S.V. Timiș, Poliției Locale Lugoj și Gărzii Forestiere Timișoara.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Astfel, au fost controlate 14 unităţi comerciale, verificate peste 200 de autovehicule şi legitimate aproape 400 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate 2 infracțiuni şi aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 50.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, în urma cărora au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3000 de țigarete de contrabandă.

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *