Operatiune spectaculoasa pentru prinderea unor hoti de buzunare

Apropierea sarbatorilor si aglomeratia din centrele comerciale sau dau de „lucru” si hotilor de buzunare. O actiune spectaculoasa a dus la prinderea unei bande de hoti.

Patru hoti de buzunare au fost prinsi la Caransebes dupa ce dadusera o lovitura, la capatul unei operatiuni demna de filmele de actiune. Cei patru, un barbat si trei femei, au fost zariti de politisti in zone mai aglomerate din oras, iar agentii au inceput sa ii urmareasca.

La un moment dat, grupul a intrat intr-un magazin de pe strada Avram Iancu, iar cateva minute mai tarziu au iesit pe rand din magazin, mai grabiti decat atunci cand au intrat. Cei patru s-au indreptat catre o alta strada, s-au urcat rapid intr-o masina si au parasit zona.

Politistii au plecat in urmarirea bandei de hoti si i-au prins pe cei patru profitand de faptul ca au oprit la un semafor.

Doua echipaje au procedat la blocarea in trafic a autoturismului cu care fugeau hotii. Unul in fata masinii, iar celalalt in spate, pentru ca atacatorii sa nu mai aiba scapare.

Apoi, politistii au sarit si au inconjurat masina, i-au smuls pe cei patru si i-au incatusat, sub privirile uluite ale trecatorilor.

Dupa ce i-au luat la intrebari, agentii au aflat ca infractorii au intre 22 si 44 de ani si veneau toti din judetul Neamt. Asupra lor a fost gasita suma de 350 de lei si 50 de euru, bani furati din poseta unei femei in magazinul de pe strada Avram Iancu.

Cei patru au fost retinuti, iar pe numele lor a fost intocmit un dosar penal pentru furt, in timp ce banii gasiti in buzunarele hotilor au fost restituiti femeii de la care acestia ii furasera.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.