Opt persoane urmarite penal in cazul tanarului strivit de poarta de intrare in Timisoara

Procurorii timișoreni de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara au început urmărirea penală față de opt persoane, în cazul porții de la intrarea în Timișoara, prăbușită peste un tânăr, în Calea Lugojului. Cei opt sunt cercetați pentru ucidere din culpă, dar și pentru infracțiuni la legea construcțiilor, spun procurorii.

Procurorii timișoreni de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara nu mai fac cercetări in rem în dosarul porții de intrare în oraș prăbușită peste un tânăr, în Calea Lugojului. La 10 luni de la prăbușirea construcției și decesul tânărului Vlad Baici, în vârstă de 24 de ani, procurorii timișoreni anunță că au început urmărirea penală față de opt suspecți.„În dosar se efectuează urmărirea penală față de persoane având 8 suspecți. Cercetați pentru săvârșirea a două infracțiuni: ucidere din culpă și infracțiune la legea specială, legea construcțiilor”, ne-au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

În 17 septembrie 2017, în timpul unei furtuni puternice, poarta de intrare în oraș din Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina condusă de Vlad Baici. Tânărul nu a avut nicio șansă și și-a pierdut viața în autoturismul strivit de construcție. Structura a fost reabilitată în 2015, iar reparațiile au costat peste 50.000 de euro.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.