Pakistanezi prinsi dupa ce au trecut ilegal granita din Serbia in Romania

Călătorie întreruptă pentru patru cetățeni din Pakistan, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani. Aceștia au fost prinși de polițiștii de frontieră din Timiș, imediat după ce au intrat ilegal din Serbia în România. Tinerii vroiau să ajungă în Vestul Europei.

Cei patru au fost depistați, luni dimineață, în apropiere de Gătaia, la granița dintre Serbia și România. Nu își justificau prezența în zonă, astfel că spre ei au fost trimiși imediat polițiștii din Gătaia, dar și colegii lor de la frontieră din Moravița.

„Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani. Tinerii au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din Vestul Europei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara”, transmit oamenii legii.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *