Pantera Neagră – din 16 februarie

În regia lui Ryan Coogler și cu Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira și Martin Freeman, această dramă SF ajunge și în cinematografele autohtone.

Pantera Neagră vorbește despre supereroi, despre eroii de culoare, despre integrare și tărâmuri fantastice, aproape imposibile, despre inechitate și exploatare, inteligență și tactici de supraviețuire când totul în jur pare să îți fie dușman.

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Pantera Neagră face trecerea pe marele ecran în 2018.

T’Challa este supereroul născut în Wakanda, care este o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa se vede nevoit să plece din Wakanda când tatăl său este ucis.

 

Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

Printre numele importante din film, care intrigă și suscită interesul fanilor, se numără și Lupita Nyong’o, dar și eterna Angela Basset.

sursa: cinemap.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *