Parcări puține în noul obor! Primăria încearcă rezolvarea problemei

Lucrările la târgul de pe şirul Izlazului sunt în toi, deoarece reprezentanţii administraţiei locale intenţionează să-l fi­na­li­zeze înainte de luna oc­­tombrie, cum era pro­gramat, pentru că ploile de toamnă vor afecta cu sigu­ran­ţă activitatea din actualul obor, cel de pe strada Traian Vuia.

Dacă edilii vor să scape de problema precipitaţiilor, nu vor scăpa de aglomeraţia de pe străzi, pentru că perimetrul noului târg va asigura în primă fază 90 de locuri de parcare, urmând să mai fie realizate alte 300 pe un teren din apropiere.

”Până nu demult, la târgul de pe strada Oloşagului nu a fost amenajat niciun loc de par­care. Acum sunt, însă pro­babil că nu suficiente, dar am identificat un teren unde a fost stâna de oi, pe care vom mai realiza alte locuri de parcare”, a declarat pri­ma­rul Francisc Boldea.

Con­form Poliţiei Locale Lugoj, numai marţi, 4 iulie, pe Câmpia Libertăţii, vizavi de piaţa improvizată de pe strada Traian Vuia, au fost parcate peste 1.000 de ma­şini, oamenii legii coor­donând traficul astfel încât să nu apară ambuteiaje.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *